Els nostres serveis

Instal·lació

Manteniment

Assessorament

La nostra missió consisteix a subministrar i col·locar finestres, mampares, miralls i vidres per fer realitat els projectes dels nostres clients.

Oferint serveis d’assessorament tècnic i execució, adaptant-nos constantment als canvis socials i culturals, obtenint la rendibilitat per seguir creixent, en un entorn de treball que potenciï el creixement humà i professional. Amb la visió de ser líders en el subministrament i muntatge de tots els nostres productes a Barcelona, basant el nostre compromís amb la qualitat, servei i innovació.

Els sòlids valors que emmarquen la situació ètica i moral de l’empresa, constitueixen la base de la cultura institucional:

  1. Qualitat i eficiència energètica
  2. Treball en equip
  3. Servei al client
  4. Iniciativa i lideratge

Instal·lació de vidres

En Vicae, ens especialitzem en la instal·lació de tot tipus de vidres, qualsevol que sigui l’espai on ho necessitis. Comptem amb anys d’experiència en el sector i disposem de personal qualificat i expert per a proveir un servei de qualitat, d’acord amb la importància del teu projecte o necessitat.

Finestres acústiques Barcelona

En el nostre llar sempre volem estar tranquils, aïllats de el soroll que prové de l’exterior. Una de les maneres en què aquest soroll es cola a les nostres cases o pisos és a través de les finestres, que són els elements més fràgils de l’estructura És per això que cobra especial rellevància que les nostres finestres estiguin proveïdes de vidres acústics aconseguint així l’aïllament necessari per evitar el soroll, sobretot si vivim en una zona on habitualment hi ha alts nivells de soroll. Les finestres acústiques són la solució.

vidres tèrmics

Amb aquest tipus de vidres s’aconsegueix disminuir l’entrada de calor per la incidència de el sol i la calor i per tant es redueix el consum d’aire condicionat amb el consegüent estalvi energètic i de diners. De la mateixa manera funcionen com un aïllant tèrmic a l’hivern enfront de l’fred, de la mateixa manera ajudarà a controlar la despesa de la calefacció.

Instal·lació de tendals

Els tendals han estat presents en gran part de la nostra vida familiar a les nostres cases i cultural, en restaurants, hotels etc. és un aliat en la protecció solar de tots aquests espais, especialment en l’estalvi energètic, ja que conté la calor de el sol i ens aïlla de la calor. Comptem amb una gran varietat de tendals per a tots els espais de la vida familiar i l’esplai.

Instal·lació de claraboies

L’elecció de l’tipus de claraboia és un aspecte molt important a l’hora de sol·licitar una isntalación de claraboia, qüestions com el pas de llum i de ventilació, són determinants. Hi ha claraboies que poden filtrar la llum de el sol deixant passar la llum i repel·lint la calor. És convenient saber que les claraboies requereixen de manteniment a l’estar mes exposades que les finestres a les inclemències de el temps.